ПОМОГИТЕ !!!!!!!!!!!! СРОЧНО!!!!!!!!!!!! БУДУ ВАМ ОЧЕНЬ БЛАГОДАРEН!!!!!!!!!! Choose the right answer. 1. I…get up very early day. I live near the sc

1 Январь 0001



ПОМОГИТЕ !!!!!!!!!!!! СРОЧНО!!!!!!!!!!!! БУДУ ВАМ ОЧЕНЬ БЛАГОДАРEН!!!!!!!!!! Choose the right answer. 
1. I…get up very early day. I live near the school .
a.mustn/t    b.don/t have to c.     won/t have to
2.My mother is …. school teachher. a.a b.the c.-(nothing) 
3.Look at the man … is stahding in the corner.
a.who  b.which c.where 
4.We need … tomatoes . I/m going to the shop.
a.some b.any c.few
5.He is very popular and has …. friends .
a.many b.much c.a lot of 
6.Everybody in our class …… English . 
a.like b.likes c.will likes
7.My parents don`t know……about Star Wars
a) nothing b) everything c) anything 
8. Kate has a problem. Let … talk to me about it 
a) her b) him c) me
9.Last year our family … to the sea. 
a) went b) go c) is going 
10.Who … you do your homework yesterday? 
a) helps b) helped c) help

  • 1.b

    2.a

    3.b

    4.a

    5.c

    6.b

    7.c

    8.a

    9.a

    10.b

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

  • 1. b
    2. a
    3. a
    4. a
    5. c
    6. b
    7. c
    8. a
    9. a
    10. b






Английский

Комментарии закрыты.